Ecologiștii fac apel pentru reeșalonarea plății facturilor pentru utilități. 

“Apreciem eforturile Guvernului de a identifica soluțiile cele mai potrivite pentru sprijinirea IMM-urilor și a comunității de afaceri active din România. Însă, victimele directe ale situației prin care trece societatea sunt salariații care vor intra în șomaj cu câstiguri lunare diminuate si pensionarii care vor suporta prețurile  mărite la produsele alimentare și medicamente. 

Așa cum sistemul bancar a reacționat amânând la plată ratele la credite pentru cetățeni, este necesar ca și furnizorii de servicii pentru populație să participe la eforturile societății de a trece prin această perioadă grea. 

Solicităm ca in perioada de valabilitate a Decretului de instaurare a starii de urgență, furnizorii de utilități (electricitate, gaze, apa, telefonie, etc) către populație să reesaloneze facturile aferente lunilor februarie, martie și aprilie pentru perioada de vară (iunie- septembrie); totodată, să se anuleze penalitățile de orice fel, aferente întârzierilor la plata”, se arată într-un comunicat semnat de președintele ecologiștilor, Dănuț Pop. 

Articolul precedentApel la calm și disciplină!
Articolul următorTurismul românesc în colaps? 60 de milioane de euro pierderi