PER a emis un comunicat de presă în urma tragediei de la Piatra Neamț care a dus la moartea a zece oameni.

„Protejarea vieţii şi sănătăţii oamenilor din România este printre principalele puncte ale programului politic al Partidului Ecologist Român. Pentru ca un om să aibă încredere în sistemul sanitar, în unitățile spitalicești, acestea trebuie să inspire această încredere.

Etapa în care am tot așteptat să se schimbe ceva, s-a încheiat! Câte cazuri Giulești, Colectiv, Piatra Neamț trebuie să se mai întâmple, câte vieți să se mai curme din neglijență și din indolența autorităților?

Domnilor, sunteți incompetenți! Mergeți acasă!

E inadmisibil să plimbați un rănit grav, cu 80 % arsuri pe tot corpul, până vă decideți să-l transferați într-o zonă unde să aibă o minimă șansă la viață. Este inadmisibil, d-le Arafat!

Altfel, vă împăunați cu ridicarea unor spitale mobile, rămase nedeschise și nefuncționale, niște achiziții de sute de mii de euro blocați în ventilatoare, nerecepționate încă, cu clinici pentru arși, nefucționale, dar inaugurate cu fast!

Cât să vă mai tolerăm incompetența?

Pe hârtie avem de toate, suntem în grafic, dar când se întâmplă o tragedie aruncați vina pe o asistentă, pe un electrician sau pe manager.

Cât vă mai permiteți să mințiți acest popor și să vă jucați cu banii din sănătate? Aveți demnitate, măcar acum, dați-vă demisia!

Au murit prea mulți oameni!” se arată în comunicatul PER.

 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentDNA lovește la vârful SRI. Maior și Coldea, cercetați penal. Dovada că Realitatea PLUS luptă pentru ADEVĂR
Articolul următorOra 18:00 – Culisele statului paralel. Dezvăluire bombă despre intervenția lui Victor Ponta în dosarul Lukoil