Cătălin Rădulescu explică de ce, împreună cu Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu, a ales să candideze pe listele PER: „Ne place ideea de a fi împreună, care suntem patrioți și naționaliști, ne place ideea de ecologism. Noi suntem cei care considerăm că purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie”.

„Probabil toată lumea s-a întrebat de ce nu ne-am dus la Ponta, la ProRomânia sau în alte părți și de am ales această echipă. În primul rând, că toți suntem luptători și vrem să construim. Ne place ideea de a fi împreună, care suntem patrioți și naționaliști, ne place ideea de ecologism, ne place ideea de România curată și putem să ne exprimăm”, spune Cătălin Rădulescu.

El acuză actuala conducere a PSD că cenzura anumiți parlamentari.

„Am ales să facem echipă pentru că vrem să dăm speranță românilor. Noi suntem oamenii care ne-am opus restrângerii drepturilor și libertăților umane. Noi suntem cei care considerăm că purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie niciodată în această țară. Noi suntem cei care ne-am bătut și ne vom bate pentru libertatea religioasă”, adaugă Rădulescu.

Pe listele Partidului Ecologist Român pentru alegerile parlamentare candidează mai mulți foști social-democrați, printre care Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCarantină totală în Franța începând de vineri
Articolul următorCătălin Rădulescu, Sorin Bota şi Cătălin Ivan deschid listele PER în Argeş, Maramureş şi Iaşi