PER a decis amânarea propriului Congres, planificat sâmbătă, 2 octombrie, în deplină solidaritate și empatie cu cetățeanul român obligat în această perioadă să suporte restricții la propria libertate. PER condamnă sfidarea românilor!

Modelul de sfidare pas cu pas și la tot pasul, promovat de Președintele Iohannis a fost preluat prin transmitere directă, atât la PNL, cât și la USR! Pandemia de ignorare a semenilor tăi este mai virulentă și poate deveni mult mai letală societății decât cea de COVID!

PER și-a exprimat indignarea organizării și desfășurării alegerilor parlamentare de la sfârșitul lui 2020 și a insistat ca acestea să fie amânate; semnalele trase au fost ignorate cu consecințe tragice pentru mii și mii de români! Scenariul s-a repetat cu câteva zile în urmă, peste 6.000 de delegați fiind aduși la București în ciuda evidenței clare că pragul de infectare era depășit, anunță Dănuț Pop, președintele în exercițiu al formațiunii.

USR nu putea ramâne mai prejos și nu a renunțat la organizarea propriului Congres, sfidând din nou cetățeanul român căruia îi  este interzisă participarea la evenimente, nunți, botezuri, aniversări, mitinguri sau pur și simplu ieșirea la cumpărături.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCîmpeanu: Elevii care se află în prezent în online se vor putea întoarce la școală de luni, dacă nu au cazuri de COVID-19 în clasă
Articolul următorPLAN ROȘU la Constanța. Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase