Serban Nicolae si-a anuntat joi demisia din PSD, sustinand suparat ca partidul trebuia sa-l „recompenseze”, nu sa-l elimine de pe listele parlamentare. Surse politice anunta ca Nicolae se va inscrie in Partidul Ecologist.

”Am trecut si prin intemperii, si prin seisme, si prin evenimente mai contondente, mereu am fost alaturi de partid. Am fost izgonit de unii care venisera ca oaspeti si se descaltau la usa.

Actiunile mele din actuala legislatura, toata prestatia mea publica ca parlamentar ar fi trebuit sa fie recompensata, eu tot ce am facut, am facut in beneficiul electoratului. Faptul ca sunt contestat cu atata vehementa de adversarii politici asta spune totul. Este ca si cum, la Mondialul din 94, Romania il scotea pe Hagi din echipa pentru ca asa cereau adversarele”, a declarat joi Serban Nicolae.

Surse politice anunta ca Serban Nicolae va candida pe listele Partidului Ecologist. Si deputatul Catalin Radulescu „Mitraliera” va fi pe listele „ecologistilor”.

Astfel, Serban Nicolae devine coleg de partid cu Adriana Bahmuteanu, care a candidat pe listele PER pentru Primaria Sectorului 1.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentPrins cu lemnul fără documente în remorcă
Articolul următor100% TU DECIZI! Nicolae Bănicioiu, ministrul care a adâncit rana Colectiv, veșnic fidel trădătorului Ponta