Silviu Rus (PER Bistrița-Năsăud):  Se apropie sfârșitul campaniei electorale. O campanie fadă, goală și neinteresantă. Marii lideri se ascund în spatele aparatelor de partid, după cum era de așteptat și fac un joc politic pe bani mulți. Stați liniștiți o să-i recupereze”, a remarcat Silviu Rus, candidatul Partidului Ecologist Român Bistrița-Năsăud.

Silviu Rus (PER Bistrița-Năsăud) consideră că – fără o dezbatere între candidați – bistrițenii sunt condamnați să voteze fiecare ce a înțeles.

„Refuzul sistematic al dezbaterii electorale este un înspăimântător semnal de alarmă cu privire la viața noastră publică, un pumn în gura democrației, al libertății de exprimare și al libertății de a alegesusține Silviu Rus.

„Calculele cinice ale marilor partide ne fac să uităm că suntem o societate vie. Ele ne forțează să credem că totul s-a sfârșit, că ei deja au câștigat. Eu cred că, la 30 de ani de la revoluție, nu votăm / votați afișe photoshopate sau clipuri mieroase produse de agențiile de publicitate.

Vreau să cred că votăm / votați oameni în carne și oase, cu un discurs mai bun sau mai prost, cu idei mai bune sau mai rele, dar realizabile și REALE”, afirmă Silviu Rus.

Silviu Rus se întreabă, totodată – Cum ar fi ca toate meciurile de fotbal să se joace la masa verde? Cum ar arăta un concert fără formație? Ați plăti bilet pentru așa ceva?

„Dezbaterea electorală nu este un moft, este un element fundamental al societăților democratice! Dragi contracandidați Silvia Galben, Emil Radu MoldovanStelian Dolha și Mircea Talos – vă invit să nu-i insultăm pe cei decedați în 89 și să organizăm cu toții o dezbatere reală, frumoasă și de bun simț! Joi, 24 septembrie, este o zi potrivită!!!”, propune Silviu Rus, candidatul PER Bistrița-Năsăud la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Sursa: bistriteanul.ro

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentAutobuze hibrid vor intra pe cursele din municipiul Buzău
Articolul următorParlamentarii votează azi legea de aprobare a rectificării bugetare