Dragi prieteni și susținători,
De când mă știu, fotbalul a fost o parte integrantă a vieții mele. Crescând într-o familie de arbitri, am fost mereu aproape de emoția și dinamica acestui sport. Pe timpul liceului, pasiunea mea s-a concretizat prin participarea la un curs de arbitraj organizat de Asociația Județeană de Fotbal, experiență care mi-a oferit oportunitatea de a arbitra meciuri până la începerea studiilor universitare.
Astăzi, în calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș din partea Partidului Ecologist Român (PER), îmi doresc să folosesc această pasiune și experiență pentru a promova și susține sportul în județul nostru. Cred cu tărie că dezvoltarea facilităților sportive este esențială nu doar pentru descoperirea și formarea tinerilor talentați, dar și pentru a încuraja un stil de viață activ și sănătos în rândul tuturor cetățenilor.
Planul meu include inițiative concrete pentru construcția de noi baze sportive, care să ofere acces facil la sport pentru toate comunitățile din Maramureș. Aceste spații vor fi proiectate pentru a găzdui nu doar competiții sportive, dar și pentru a fi un loc de întâlnire și activitate pentru întreaga comunitate.
Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor în care sportul să devină o prioritate, pentru că un județ activ este un județ sănătos și vibrant.
Sunt entuziasmată să punem Maramureșul în mișcare, împreună!
Cu determinare și speranță,
Simona Ponde, candidat la Președinția Consiliului Județean Maramureș din partea Partidului Ecologist Român!
CMD: 21240538

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentTU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Cordoș a scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări
Articolul următorCristian Popescu Piedone, atac furibund la adresa jurnaliștilor Realitatea PLUS, după ce i-au fost demascate afacerile clanului