Cel mai recent sondaj ISNCOP arată că dacă mâine ar avea loc alegeri 3,4 la sută dintre instențiile de vot ar merge către Partidul Ecologist Român și Alianța AER pentru România.
 
„Mulțumim tuturor cetățenilor care intenționează să acorde votul lor pentru Verzii si Ecologiștii din Alianța AER pentru România.
Cel mai recent sondaj INSCOP la comanda platformei independente NEWS.ro ne acreditează cu 3,4% din intentiile de vot”, au transmis reprezentanții PER.
 
Reamintim că PSD ar obţine 29,5% din voturi, PNL – 18,8%, AUR – 18,4% dacă duminică ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, relevă un sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, procentele fiind raportate la numărul celor care au exprimat preferinţa pentru un partid din listă, indiferent dacă declară că vin sau nu vin sigur vot. Procentele se modifică în cazul celor care declară că în mod singur vor merge să voteze şi care şi-au exprimat preferinţa pentru un partid din listă.

Pe o scară de la 1 la 10, în care 1 înseamnă că ”sigur nu” vor merge la vot şi 10 ”sigur da” vor merge la vot, 18.5% dintre români au ales 1, 1.6% au ales 2, 2% au ales 3, 2.4% au ales 4, 9.5% au ales 5, 1.6% au ales 6, 4.3% au ales 7. 4.7% indică 8, 4% 9 şi 50.9% indică 10. 0.6% nu ştiu sau nu răspund la această întrebare.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentApariție rară pe litoralul românesc! Un rechin, filmat aproape de suprafața apei, în Portul Constanța
Articolul următorRegele Charles a fost diagnosticat cu cancer! Anunțul oficial de la Palatul Buckingham