În data de 23 martie, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în zona alpină Strâmtura se comit tăieri ilegale de material lemnos.

La fața locului, polițiștii au identificat o autospecializată, încărcată cu material lemnos, nemarcată și fără să aibă montate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul autovehiculului, un bărbat de 54 de ani din Borșa.

Materialul lemnos a fost inventariat, rezultând o cantitate de 16,58 metri cubi de lemn, specia molid, care a fost transportat la Depozitul Ocolului Silvic Alpina Borşa.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere, pentru săvârșirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentSecretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a anunțat cine destabilizează cu adevărat România
Articolul următorNoile RESTRICȚII oficiale: „În weekend circulația va fi permisă până la 20, iar la firme/operatori economici până la 18:00”