Jandarmii suceveni au depistat, în perioada 15-16 mai, mai multe persoane care transportau material lemnos fără a avea asupra lor documente legale de însoțire a acestuia.

Imagine

Vineri,  în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmerie a depistat, pe un drum forestier de pe raza localității Nisipitu, doi bărbați în vârstă de 20 de ani și respectiv 50 de ani, cu domiciliul în comuna Ulma, care transportau cu un tractor cu remorcă și cu un autoturism de teren la care era atașat un atelaj hipo, cantitatea totală de 3,46 mc lemn de foc și lemn de lucru rășinoase.

Imagine

În aceeași zi, au fost identificați pe raza comunei Dărmănești, trei bărbați în vârstă de 19, 20 și 41 de ani, din comuna Pătrăuți, care transportau cu atelaje hipo cantitatea de 3,44 mc. lemn de foc esență fag.

Imagine

Sâmbătă,  pe raza comunei Dumbrăveni, jandarmii au depistat un bărbat cu vârsta de 29 de ani, localnic, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 3 mc lemn de foc esență fag.

Deoarece nu aveau asupra lor avize de însoțire a materialului lemnos transportat, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Codului Silvic, iar bunurile transportate au fost confiscate şi predate ocoalelor silvice Falcău, Pătrăuți și Adâncata.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentCum s-au îmbogățit “băieţii deştepţi” din Sănătate. Marius Oprea: Începe în anticamera directorului SRI
Articolul următorCel mai nou sondaj de opinie. Cu cine ar vota românii la următoarele alegeri