Trei bărbați din Sălaj au fost amendați de jandarmi, după ce au fost depistați transportând sau tăind ilegal arbori. Totodată, masa lemnoasă a fost confiscată de către oamenii legii.

 

Marți, 23 februarie, în jurul orei 13.00, un echipaj de jandarmerie a depistat doi bărbați din Jibou în timp ce transportau material lemnos fără a deține aviz de însoțire. Totodată, aceștia au refuzat să transporte materialul lemnos confiscat la locul indicat de agentul constatator.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 7.000 de lei, iar masa lemnoasă a fost ridicată și predată Ocolului Silvic Jibou.

 

Miercuri, 24 februarie, în jurul orei 02.30, un echipaj de jandarmerie a fost sesizat cu privire la comportamentul suspect al unei persoane aflată într-o pădure de pe raza localității Cristur, comuna Crișeni.

La fața locului s-a constat că un bărbat 43 de ani a tăiat fără drept un arbore din specia „cer”. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar masa lemnoasă, precum și un motofierăstrău mecanic, au fost ridicate în vederea confiscării.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentIa pastila SRS: Descoperiți acoperiții! Începeți cu Cîțu
Articolul următorVasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași trimis în judecată de DNA