Ecologistii de la PER ataca USReul lui Clotilde Armand pentru situatia alarmanta a gunoaielor din Sectorul 1. Liderul PER, Danuț Pop, critică dur ultima miscare a lui Armand de a incheia un nou contract la un preț mai mare decat cel cu Romprest si trage morala minciunilor useriste din campanie.
“Aceasta este minunea franțuzească, mult asteptata in politica Sectorului 1: orgoliu, amatorism şi materialism cat curpinde! Dincolo de lozinci, doamna cu coasa are in vedere doar scandaluri si manevre.
Ca sa inchei un nou contract la un pret de 6 ori mai mare decat cu actuala firma de salubritate, arata clar ca nu contractul mare cu Romprest era problema, ci ca firma insasi nu era cea care trebuie. Deci, cu care mafie se lupta ea in timp ce si-o instaleaza pe a ei? Poate simpatizantii USR inteleg ce teapa si-au luat la alegerile locale si vor cantari mai bine deciziile viitoare! Caracatita userista este infinit mai periculoasa ca cele dinainte! Sunt pusi sa faca prapad in administratiile publice locale si ale companiilor de stat.
“Fara USRisti in functii publice”, acesta ar trebui sa fie sloganul pentru 2024!
Unde este este DNA? Acum se vede mafia de care vorbea, să-i fie rusine, își bate joc de locuitorii Sectorului 1! ” a declarat Danut Pop, presedintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentSondaj CURS la nivelul Bucurestiului: PSD pe locul 1, USR pe 2 și PNL pe locul 3
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL / Cel mai mare zăcământ de aur din Europa, în România. Acuzații GRAVE: Guvernul a acționat în interes personal