Un urs a ieșit după hrană în această dimineață, la ieșire din satul Poieni, în apropiere de Drumul Național 10. Prada a fost un pui de căprioară pe care ursul l-ar fi urmărit din pădure și până pe marginea drumului, unde a reușit să–l prindă. Din fericire, ursul a fost oprit înainte de a-și devora prada chiar de fostul primar din Colți, Pavel Petrișor Rădulescu, care trecea cu mașina prin zonă.

După ce locuitorii din Bisoca au anunțat numeroase atacuri pentru care a fost întocmit chiar și un dosar pentru obținerea de la Ministerul Mediului aprobarea pentru împușcarea celor două animale care dă târcoale comunei, astăzi fostul primar din comuna Colți a fost martorul unui atac al urșilor în satul Poieni. Fostul primar trecea cu mașina pe drum, iar la un moment dat, chiar pe marginea drumului, în fața unei gospodării un urs ataca un pui de căprioară pe care îl urmărise din pădure.

Fostul edil a sunat imediat la 112, iar în mai puțin de jumătate de oră acolo a ajuns un echipaj al Poliției. Din fericire, puiul de căprioară a scăpat cu viață, iar rănile pe care i le-a provocat fiara sălbatică vor putea fi tratate, cel puțin din ceea ce se poate vedea pe imaginile postate de salvatorul lui.

sursa video: facebook.com/pavelpetrisor.radulescu

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentOFICIAL: Costel Alexe a devenit inculpat – Nu are voie să plece din ţară sau să ia legătura cu anumite persoane
Articolul următorIa pastila SRS! CCR bate șaua ca să priceapă iapa