La data de 26 august, în cadrul unei acţiuni derulate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanţii Gărzii Forestiere Suceava – Biroul Judeţean Iaşi, pentru prevenirea delictelor silvice, au fost efectuate verificări la punctul de lucru al unui depozit de cherestea, din comuna Popricani.

La finalizarea acestor verificări, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 6.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

De asemenea, s-a procedat la confiscarea a 28,15 metri cubi de cherestea, întrucât acesta a expediat cherestea şi lemn de foc din gestiune, fără documente de provenineţă sau fără respectarea prevederilor H.G. nr. 470/2014 privind regimul juridic al avizelor de însoţire material lemnos.

Articolul precedentAEP anunță că a centralizat evaluările pentru aproape 15.800 de secţii de votare, referitor la răspândirea coronavirusului
Articolul următorCandidatul PER la Primăria Capitalei, Magda Bistriceanu: Noi avem un proiect concret pentru Capitală, Bucureștiul – ECO City