Precizare referitoare la apelul primit prin SNUAU 112, la ora 01:49: apelul a fost făcut de către o femeie care a observat un urs în curtea casei sale, din sat Beta, comuna Mugeni.
    La fața locului a fost trimis imediat un  echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, dar ursul nu mai era prezent în curte. Jandarmii au mai rămas pentru o perioadă în zonă, pentru a se asigura că ursul nu revine.
    Le reamintim oamenilor că este recomandat ca, de fiecare dată când sunt martori ai unor astfel de situaţii, să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.

Sursa: Realitatea de Harghita

Articolul precedentMircia Gutău: ”Eu sunt membru al Partidului Ecologist Român, candidez din partea acestui partid şi voi câştiga tot din partea acestui partid”
Articolul următorPartidul Ecologist Român, filiala Timiș, îl susține pe Călin Dobra pentru președinția Consiliului Județean