Primarul din Râmnicu-Vâlcea, Mircia Gutău, a declarat într-o conferinţă de presă, de ce a ales să candideze pentru un nou mandat la primăria municipiului din partea Partidului Ecologist Român (PER), transmite Agerpres.

„Sub nicio formă nu voi trece la PNL sau la alt partid. Eu sunt membru al Partidului Ecologist Român, candidez din partea acestui partid şi voi câştiga tot din partea acestui partid”, a afirmat edilul-şef al Râmnicului.

Gutău a precizat însă că, după alegeri, va face alianţă cu orice partid care va intra în consiliul local, dacă o astfel de colaborare va fi benefică pentru dezvoltarea oraşului.

„După alegeri faci alianţă în aşa fel încât să faci ca lucrurile să meargă bine în primărie (…) Alianţa pe care am avut-o cu PSD în acest mandat a funcţionat şi funcţionează impecabil. Toate proiectele mari au fost votate cu sprijinul acestui partid, dar a fost doar o etapă. Am colaborat perfect, îmi doresc foarte mult să colaborăm şi în continuare, dar asta depinde de votul de anul viitor, care trebuie respectat”, a mai spus Mircia Gutău.

 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCurtea Constituțională hotărăște azi dacă alocațiile vor fi dublate sau majorate în etape
Articolul următorApel 112: urs în curtea unei gospodării din Harghita!