Calin Tudose, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru funcția de primar al Sectorului 6, susține că PNL și USRPLUS pregătesc ”fraudarea rezultatului electoral”, prin preluarea pozițiilor altor partide în secțiile de votare, urmând să aibă, astfel, ”mai mulți delegați decât este voie prin lege”, informează psnews.ro.

„ÎNCEPE DANSUL HOȚIEI PNL-IST USR-ISTE!

Ce vad eu pe câteva file primite cu minute în urmă? Văd și înțeleg un modus operandi de fraudare al rezultatului electoral la aceste Alegeri Locale, procedură pe care o voi explica-o și simplilor votanți, pentru a vedea și ei cu cine au de-a face.

Mai întâi citiți din discuțiile de pe grupul unde se primesc indicații de la transpiratul politic Ciprian Ciucu și acum vă devoalez procedura. Se preiau în secțiile de votare pozițiile ALTOR PARTIDE și atunci PNL/USR va avea mult mai mulți DELEGAȚI decât este voie prin lege.

Ce se întâmplă ulterior? Se manipulează rezultatul votului în toate felurile posibile, de la numărarea voturilor până la anularea unei părți din voturile care „nu convin”. Totodată dacă ai mai mulți delegați decât te lasă legea (adica UNUL SINGUR DE FORMAȚIUNE POLITICĂ) în secțiile de votare, toți aceștia, prin diverse metode sunt „învățați” să voteze tot cu PNL/USR atât pe orizontală (ei în secțiile unde sunt arondați) cât și pe verticală (familiile de acasă, prieteni, etc.).

Așa că felicitări, domnule candidat soroșist Ciprian Ciucu, te așteptăm cu toții să ne explici ce faceți voi acolo! De fapt, este super vizibil ceea ce faceți: COMPLETAȚI METODA USR-ISTĂ CU VIZELE DE FLOTANT.

Vai de capul vostru de ipocriți! Nu are cum să vă ajute Dumnezeu în ceea ce faceți, iar față de voi „ciuma roșie” începe să semene a trufanda! Rușine, neisprăviților, fraudatorilor!

Sper ca în urma acestor manevre infecte de culise pe care le devoalez, PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN să fie o alegere naturală în Sectorul 6, cred cu tărie că oamenii onești vor analiza cu atenție pe cine vor alege pe partea dreaptă a eșicherului politic!

CU TOȚII AȘTEPTĂM EXPLICAȚII, ASTA ESTE CLAR!”, a scris Calin Tudose, candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de Primar al Sectorului 6, Bucuresti, pe pagina de Facebook.

Sursa: psnews.ro

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCirca 30 mc de lemn, confiscați de polițiștii maramureșni, în weekend
Articolul următor100% TU DECIZI! Dumitrița Gliga vrea șefia județului Mureș. Tatăl condamnat, fiica pusă pe listă în locul lui