Dănuț Pop, președintele partidului Ecologist Român (PER) spune că, de când și-a facut partid, Ludovic Orban crede că este și el nou ca partidul.

“Acesta cere eliminarea subvențiilor pentru partidele parlamentare, asta după ce chiar el, pe atunci mare PNList, i-a dat finanțare lui Ponta, adica Pro Romania, în schimbul unor voturi. Au modificat legea finantării partidelor politice cum le-a convenit! Guvernul Orban a modificat fără dezbatere principiile de finanțare a partidelor.

Ca sa nu mai menționăm că în perioada cand a fost la PNL, președinte și prim- ministru al României, nici nu i-a trecut prin minte să ceară așa ceva.

Cam așa se traduce ipocrizia unor politicieni inconsecvenți! Solicitarea este bună, dar personajul este nepotrivit.

Când a fost la putere, a avut majoritate parlamentara, a fost premierul României și nu a facut nimic in acest sens, acum a prins glas când nu mai reprezintă nimic! Știm, statul paralel este de vină!

Ne-am săturat de cei care se dau zmei politici dar în realitate au demonstrat că nu sunt în stare. Cine zicea că Ludovic Orban este un politician de rândul doi, nu a greșit. Acum ar fi cazul să lase pe alții care nu au avut șansele lui în politică, să facă aceste solicitări! Nu este credibil”, spune președintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentConfuzie totală în Parlament. Aleșii poporului nu știu ce anume au modificat la Ordonanța pe energie (VIDEO)
Articolul următorFacturile enorme îi lasă fără bani pe studenți – Taxe mai MARI pentru cazare în cămine