Dănuț Pop, președintele PER, consideră că în cadrul actualelor negocieri pentru formarea unui nou guven PNL nu ar trebui să pice în capcana UDMR și îl susține pe Ludovic orban în detrimetul lui Dacian Cioloș și Florin Cîțu.

„Văd ca atenția publica pe negocierile actuale este pentru funcțiile de președinte al Camerei Deputaților și Premier. Ca niciodată, parca, șeful Senatului este “ignorat” sub pretextul ca de cele mai multe ori Camera Deputaților este decizionala! Adevărat dar nu atât de important! Sa nu uitam ca șeful Senatului este al doilea om in stat, după președintele României. Cred ca este cel mai important detaliu al acestei negocieri, după premier, dat fiind contextul european.

PNL și așa-zisa coaliție de centru- dreapta nu trebuie sa pice in capcana UDMR. România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil. Știm foarte bine speța negocierilor din partea UDMR la fel cum știm și dificultatea închegării unei majoritați la momentul actual.

Presedintele Senatului nu trebuie sa fie in nicio discuție din partea UDMR sau vom interpreta ca act de trădare naționala! De atâtea ori UDMR a cerut și i s-a dat, avand și greutatea de a înclina talerul balanței politice din România. Trocurile politice nu trebuie sa depășească interesul national!

Nici ministerele Mediului, Apelor și Pădurilor cu tot ce implica resursele naturale ale țării nu pot ajunge la oricine, în categoria “și altele”.

Susțin inclusiv revenirea lui Ludovic Orban ca premier în detrimentul lui Cîțu sau Cioloș! Penelistii ar trebui să fie vigilenți!”

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentBărbat amendat cu 5.000 de lei pentru că transporta, ilegal, brazi pentru Crăciun
Articolul următorFosta Platformă 2 a Combinatului Chimic Giurgiu, curățată de deșeuri