Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila efectuează cercetări în privința a doi brăileni care au sâvărșit infracțiuni de braconaj piscicol și au ridicat în vederea continuării cercetărilor, bunuri în valoare de 3.500 de lei.

În data de 07 iunie a.c., în jurul orei 05.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Brăila – I.T.P.F. Iaşi,  pe timpul desfăşurării unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au depistat pe malul stâng al fluviului Dunărea, două persoane, cetăţeni români, în vârstă de 49, respectiv 53 de ani, care desfășurau activități de pescuit comercial în perioada de prohibiție, folosind o barcă din fibră, cu motor atașat și o plasă de nailon.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode și mijloace, al peștilor și altor viețuitoare acvatice, în perioada de prohibiție.

Ambarcațiunea, motorul atașat și unealta de pescuit, în valoare totală de 3.500 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila