Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, se arată revoltat de faptul că petrecerea de revelion din acest an din Capitală nu o să mai aibă loc.

„Frigușor Dan ne-a anulat și revelionul. După ce Bucureștiul a ajuns de râsul României la capitolele căldură, apă caldă, iluminat de sărbători și nu numai, Frigușor Dan ne da încă o veste bombă: Ne-a anulat revelionul în București.

Deși petrecerea de Anul Nou din Piața Constituției devenise tradiție pentru bucureșteni, iată că anul acesta Primăria anunță că nu se va organiza de revelion niciun concert în aer liber. Asta în condițiile în care incidența cazurilor de CoVid în capitală este descrescătoare. Toate orașele mari din țară vor avea astfel de spectacole, numai în capitală se dă stingerea.

Logica? Nicușor zice că n-a avut timp să se organizeze. Privații au timp și să se organizeze și să-și plătească taxele. Nicușor, nu.

Că e dezorganizat ne-am prins cu toții, dar să nu cumva să i se tragă de la frații lui politici de la Bruxelles, că pe acolo nu prea se mai poartă Crăciunul. Frigușor, spune drept, chiar încerci cu orice preț să furi sărbătorile de iarnă?”, a spus Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCum și-au împărțit partidele din coaliție posturile de prefecți
Articolul următorPER: “In sfârşit, Dănileț a fost dat afară din Magistratură. Față de personalitățile din Justiție, oameni integri, Cristi Dănileț este o caricatură!”