Partidul Ecologist Român reacționează la decizia de excludere din magistratură a judecătorului Cristi Dănileț, despre care spune că este omul lui Basescu şi Macovei.

“In sfârşit, Dănileț a fost dat afară din Magistratură. Față de personalitățile din Justiție, oameni integri, ce- şi înțeleg statutul profesional, Cristi Dănileț este o caricatură!

Dincolo de manifestările sale de circar online, să nu uităm că Dănileț a avut derapaje grave în ultimii ani, despre care am scris şi totuşi, au fost tolerate! Faptul că progresiştii fac acum scut în fața sa, nu miră pe nimeni! Este vioara întâi pentru desființarea SIIJ şi interpretarea Constituției în stil elucrubratic! Chiar dacă unii spun că este o premieră exluderea unui magistrat pentru argumentele prezentate, să nu uităm că platformele online, internetul sunt considerate spații publice! Există nişte limite in manifestările din timpul liber, online, mai ales când esti vocal pe subiecte serioase şi atât de importante! Plus că el este formator de opinie, lucrează cu tinerii! Asta înseamnă responsabilitate, conduită. Nu l-a obligat nimeni, el şi-a ales cariera, el şi- a pus bomboana peste colivă!

Am însă o întrebare: cum justifică Cioloş si echipa lui de trompete, interventiile si presiunile pe CSM? Membrii Sectiei de judecatori care l-au sanctionat, sunt judecatori alesi si nu numiti politic! Lătrăii USRişti, cu Stelică si ceilalți pasionați de justiție, care au scos lumea în stradă atacând mixtiunea politicului în Justitie, atacă exact independența ei!

Deci, Dănileț să rămână pe Tik-Tok!”, se precizează în comunicatul PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentÎntrebarea lui Dănuț Pop pentru Nicușor Dan: ”Frigușor, spune drept, chiar încerci cu orice preț să furi sărbătorile de iarnă?”
Articolul următorUrsula von der Leyen: Varianta Omicron ar putea deveni dominantă în Europa până la mijlocul lunii ianuarie. Evoluția este extrem de îngrijorătoare