Președintele PER, Dănuț Pop, a transmis un mesaj cu ocazia zilei Armatei. El spune că sentimentul de patriotism trebuie amplificat și încurajat mai ales în randul tinerei generații.

„Este o datorie morală a poporului român să iși amintească zilnic de militarii căzuţi la datorie și mai ales astăzi, când, în mod oficial, de Ziua Armatei, comemorăm pe cei care, de-a lungul istoriei, au luptat pentru apărarea naţiunii şi a statului român. Sentimentul de patriotism trebuie amplificat și încurajat mai ales în randul tinerei generații. Armata are rol important în structurile fundamentale ale statului modern. Armata română a fost, este și va fi instituţia internă în care românii au cel mai ridicat nivel de încredere, alaturi de Biserică.

Pe langă semnificatiile istorice amintite în fiecare an de oficialități, 15 octombrie este și ziua în care ne mândrim cu militarii noștri care îşi indeplinesc misiunile în ţară sau în cadrul alianţelor internaţionale. Îi prețuim pentru că sunt mereu la datorie pentru noi, pregătiți pentru a-și sacrifica viața, poartă cu cinste și onoare haina militară și drapelul României.

La mulți ani ARMATEI ROMÂNIEI și tuturor militarilor care slujesc armata țării!”, a declarat președintele PER, Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentȘase șefi Romsilva Bacău, trimiși în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru luare de mită.
Articolul următorTransport ilicit de material lemnos identificat de poliţiştii harghiteni, în comuna Remetea