Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, îi acuză pe oamenii noi din politica că fug de responsabilitate.

”Partidul Ecologist Român propune ca miniștrii care și-au delegat atribuțiile în perioada pandemiei să fie lipsiți de salarizare precum și drepturile care rezultă din calitatea de ministru în Guvernul României. Ecologiștii susțin că miniștrii care și-au delegat atribuțiile pe tot mandatul, pentru toate activităţile importante din minister, mai ales cele care țin de pandemie, ca prezență și semnatură, nu ar trebui să fie platiți din bani publici.
“De ce să platești din banii contribuabililor miniștrii care fug de responsabilitate? Văd că cei mai mulți sunt de la USR-PLUS, dacă nu chiar toți. Așa e politicianul de tip nou, mai fricos? Oamenii noi din politică vor doar statut și beneficii, și nu își asumă nimic?
Să guverneze, că au vrut la guvernare!
Au stat destul în opoziție, să-i vedem!
Dacă Năsui, Vlăduț Voiculescu sau Stelian Ion nu sunt capabili să fie ministri în toată regula, să-și dea demisia!” a declarat Dănuț Pop, liderul PER.
PER subliniază că nu se refera la situațiile excepționale, permise deja de legislația în vigoare. Pentru a spori încrederea românilor, Executivul trebuie să iasă în față cu oameni asumați și serioși, nu cu cei ce fug când dau de greu.
“1. Oare achizițiile din pandemie aflate sub lupa DNA, au fost facute cu complicitatea rezervelor sau a titularilor de la ministere?
2. Oare rezervele de miniștri și-au asumat expunerea cetățenilor români la efectele secundare, posibil ucigătoare ale continuării administrării vaccinului Astra Zeneca, în condițiile în care peste jumatate din țările UE au decis suspendarea acestuia?” a mai întrebat liderul ecologiștilor, Dănuț POP.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 173. România, lovită de MAFIA adeverințelor Covid
Articolul următorIa pastila SRS! Parlamentul a provocat covidul printr-o moțiune simplă de cenzură