“Reducerea orelor de studiu a copiilor sau desfasurarea orelor cu lumina stinsă sunt de departe cele mai nedrepte soluții în lupta cu criza energetică!”, spune președintele Partidului Ecologist Român (PER), Dănuț Pop.

“Chiar suntem atât de proști? România are cel mai mic consum de energie din Europa si chiar si acest consum scade conform statisticilor. Chiar si asa decidentii locali au idei idioate să sacrifice copiii pentru a face economie!

Este incredibili cât de obedienti am devenit ca țară! Ar fi trebuit să iasă si să spună clar că nu sacrifică viitorul acestor generații, mai ales după provocarea din pandemie. Unii visează iar la orele online. Nu au înteles ca nu a fost o masura potrivită pentru că nici macar unii profesori nu se pricep să predea online iar multi copii nu au conditii, internet sau tabelete, sau daca au, nu are cine sa îi invețe. Abandonul scolar de la ce vine, oare?

Statul trebuie să se lupte să ofere condiții copiilor nostri și să îi prioritizeze! PER condamnă cu fermitate orice măsură care afectează condițiile de școală ale copiilor, lumină sau căldură”, precizează Dănuț POP, președintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentPrimăria Bușteni a fost amendată de Garda de Mediu cu 57.000 de lei
Articolul următorDănuț Pop: „Olandezii nu vor înceta să gasească motive de doi lei să fie împotriva” noastră în Schengen