Liderul Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, a transmis luni un mesaj de condoleante la moartea academicianului Răzvan Theodorescu.

”Vicepreședintele Academiei Române, academicianul Răzvan Theodorescu, a încetat din viață, astăzi, la vârsta de 83 de ani.
Această veste tristă ne îndurerează profund! De astăzi România și lumea academică pierd o personalitate, un om implicat și deschis la discuții și dezbateri. Personal, am avut multe de învățat de la domnia sa pe parcursul desfășurării unor proiecte comune și sunt onorat că l-am cunoscut.
Transmit sincere condoleanțe familiei.
Academicianul Razvan Theodorescu manifesta același interes pentru ecologie și a fost membru fondator al Clubului Ecologist Român. Domnia sa a fost prezent inclusiv la aniversarea a 25 de ani a PER.
Odihnă veșnică, domnule academician!
Nu vă vom uita niciodată!”, a transmis liderul PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedent10 români blocați în Turcia, în zona unde a lovit cutremurul, cer repatrierea – În ce stare se află – Anunțul MAE
Articolul următorAmendă de 100.000 de lei dată de Garda de Mediu Prahova pentru poluarea produsă de Rafinăria Petrobrazi, aparținând OMV-Petrom