Partidul Ecologist Roman a sarbatorit 32 ani de la înființare.
 
Un eveniment restrâns din cauza pandemiei a avut loc în familia ecologistă din România, marcarea a 32 de ani de la înființarea Partidului Ecologist Român.
 
”Vreau să mulțumesc tuturor celor care cred în PER, care au muncit şi care încă muncesc pentru realizarea unui obiectiv din ce în ce mai apropiat: intrarea PER în Parlament!
 Le mulțumesc tuturor membrilor simpatizanților şi preşedinților de filială pentru consecvență, pentru implicare si pentru luptele politice pentru mediu şi nevoile oamenilor, pe care le duc in județele lor, pentru comunitătile pe care le reprezintă!
Le mulțumesc vicepreşedinților de CJ, primarilor, viceprimarilor şi tuturor consilierilor PER din țară, le doresc să aibă succes în activitate şi să fie aproape de oameni în mandatele lor! Să nu uite că prin încrederea cetățenilor au ajuns acolo!
Ne aşteaptă alți trei ani de muncă, organizare şi reorganizare. Avem nevoie de ecologişti neobosiți, drepți ca bradul, determinați şi dornici să facă ce este mai bun pentru localitațile lor şi pentru România.
Vă aşteptăm în familia ecologistă să o facem cât mai mare şi mai vocală!
Vreamea noastră vine!”, a scris Dănuț Pop, liderul PER, pagina oficiala de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentIoan Talpeș, informații explozive. Revine România în sfera Estului? Negocierile de culise ale intrării României în NATO
Articolul următorDănuț Pop despre criza facturilor umflate: ”Cea mai simplă și de bun simț variantă rămâne naționalizarea companiilor de furnizare”