Partidul Ecologist Român ii cere noului ministru al Sănătății sa îl demită pe Bogdan Tanase, managerul Institutului Oncologic București, in urma crize de medicamente.

După scandalul pacienților de cancer rămași fără citostatice, Partidul Ecologist Român ii cere noului ministru al Sănătății sa îl demită pe Bogdan Tanase, managerul Institutului Oncologic București.

Dincolo de relaționarea minister- institut privind fondurile, ecologistii consideră că afirmațiile managerului Bogdan Tanase sunt impardonabile. “Nu este un capăt de țară” sau “cancerul nu este o urgență” sunt afirmații ce nu pot fi trecute cu vederea la niciun om care are in mâna frâiele unui centru ce se ocupa de tratarea bolnavilor de cancer. Nicăieri in lume.

“Trebuia demis de când a spus ca nu se întâmpla nimic dacă bolnavii de cancer stau fără tratament câteva zile. Fără monștri in spitalele din România! Este un insensibil care nu realizează gravitatea propriilor declarații. Habar nu are ce înseamnă asemena cuvinte pentru cei bolnavi. Câtă nesiguranța și dezamagire transmite!

Se pare ca Vlăduț e mare amator de haos. Una e medicina cu medici excelenți, alta este managementul, cu atenția și abilitățile de a conduce un astfel de institut. Nu se rezolva nimic prin magie și cu atât mai puțin in aceasta perioada. Trebuie atentie maximă. Astfel de erori nu ar trebui tolerate, indiferent de numele persoanei care greșește. In politica o dată greșești, a doua oară nu mai ai ocazia. Pleci! Sau așa ar trebui! “ a declarat Dănuț Pop, președintele PER.

Articolul precedent48 de tone de îngrășăminte chimice cu azotat de amoniu, stocate în aer liber, indisponibilizate de polițiști
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Agoniseala de-o viață, făcută scrum. Mariana Bleancă, singură sub cerul liber