Ecologistii aduc critici inclusiv ministrului Justitiei, Stelian Ion care a spus ca solutia adoptata de Camera Deputatilor este foarte buna.

“Una spune CCR, alta voteaza parlamentarii. In noua forma, deliberarea, redactarea şi pronunţarea hotărârii nu pot avea loc mai târziu de 120 de zile de la închiderea dezbaterilor. Pai in cazul acesta, nimeni nu merge la inchisoare pana nu are motivarea. Simplu, nu?

In calitatea sa de deputat, Stelian Ion a salutat si toate celelalte modificari, punctand faptul ca ” este normal ca fiecare om să ştie pentru ce primeşte o soluţie de condamnare sau de achitare, în acelaşi timp cu pronunţarea.” Atunci, de ce ati votat aceasta forma daca se accepta, totusi, 120 zile de intarziere? Mai cititi o data Decizia CCR. Este vorba de ignorarea cu buna stiinta a deciziilor Curtii Constitutionale! Revenim cu intrebarea pe care am mai pus-o Consiliului Suprem al Magistraturii si SRI, “divizia” pentru apararea Constitutiei: de ce tolerati asemenea derapaje si fortari intentionate a Constitutiei?

PER solicita public pozitionarea acestora fata de atacurile pluseristilor, in frunte cu Stelian Ion! ” a declarat Danut Pop, presedintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentTransporta cu un autotren material lemnos, fără a deține documente de transport
Articolul următorIohannis a promulgat legea prin care sunt aduse modificări SUBSTANȚIALE Codului de procedură penală