PER Caras- Severin a realizat un important transfer după ce membri de bază ai structurii ALDE Reșița s-au înscris la ecologiști. Ioana Tudor Constantinescu, Alexandru Pascu, Gabriela Smarandache, Mioara Zuza și Alexandru Gherman, au plecat din ALDE declarand că nu pot continua cu acel partid și cu o alianță toxică.

Au făcut pasul către Partidul Ecologist Român, Filiala Judeţeană Caraş- Severin, pentru criteriile sănătoase de conducere ce exclud poziția ghiocelului.

“Am descoperit la PER un partid unde nu se stă drepți când vine şeful, nu se caută ținute scrobite și costume, vorbărie goală, fără fapte, ci sunt promovați oameni tineri și serioși, aplecați spre cetățean și spre problemele acestora” au spus ecologiştii din Reșița.

“Am promis că aducem alături de noi oameni tineri, oameni care vor să faca o altfel de politica, oameni interesaţi de mediu, turism şi cetățeni. Sunt sinceri, hotărâţi şi au elanul necesar de a face lucruri bune pentru comunitate. Au toată susţinerea mea” a spus Valentin Armașu, liderul PER Caraş Severin.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentPER Sibiu și-a popus să obțină minim 7% la alegerile locale
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 38. Pisicuță pis pis pis, rest in peace