Biroul Executiv National al PER s-a întrunit de Ziua Mondială a Mediului, la Vâlcea, prilej cu care s-au dezbătut prioritățile organizatorice în contextul apropierii Congresului Ordinar din toamnă, perioadă în care filialele județene ale PER vor continua să realizeze conferințe de alegeri.
Totodată, ecologiştii au hotărât completarea departamentelor de specialitate ale PER, urmând ca în următoarele luni profesionişti din diverse domenii să se alăture Partidului Ecologist Român.
Un subiect de mare interes al dezbaterii ecologiştilor a fost PNRR, concluzia fiind că se impune de urgență modificarea cadrului legislativ cu privire la calendarul de implementare a investițiilor publice.
In acest sens, au pregătit un proiect legislativ pe care îl vor înainta tuturor grupurilor parlamentare spre adoptare, în regim de urgență.
Conducerea PER subliniază că fără această modificare legislativă, PNRR va rămâne un vis frumos fără de care nu se vor accesa și implementa mai mult de 50% din fondurile puse la dispoziție în acest program generos și ambițios.
 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentPrimăria Urlați, amendată cu 50.000 de lei pentru bomba ecologică de la stația de transfer a deșeurilor
Articolul următorCulisele statului paralel | Informații BOMBĂ despre asasinatul de la Arad. Legăturile lui Ioan Crișan cu lumea politică și Florian Coldea