Dănuț Pop, președintele PER, acuză USR PLUS că membrii lor nu dau doi bani pe imaginea României la nivel internațional, contrar lozincilor promovate impotriva guvernărilor trecute.

”După episodul rușinos al lui Voiculescu in conferința cu omologii sai europeni, a venit rândul lui Năsui. Pare că politicianul de tip nou din România încearcă să fenteze reprezentanții și organismele europene. Pluseristii nu dau doi bani pe prezenta oficială in conferințele online și prin urmare pe imaginea României la nivel internațional, contrar lozincilor promovate impotriva guvernărilor trecute.
Faptul ca și-au delegat total atribuțiile, dovedește și faptul că interesul lor pentru țara și romani este minim, poate chiar particular și probabil au o agenda paralelă necunoscută. Sunt interesați mult de propria imagine, încât au ajuns să își delege și prezența, așa cum se vede că Năsui a participat la o conferința dar a trimis pe altcineva. Pluseriștii sunt nepregătiți, nu trece ziua fără să facă vreo gafă! Ei sunt cei care transmit neîncrederea in actuala guvernare!”, scrie Dănuț Pop, Preşedinte PER, pe pagina personala de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentDeciziile în dosarele penale nu mai pot fi pronunțate fără motivare
Articolul următorPremierul Citu a anuntat noile reguli pentru Pasti: Circulatie libera pana la 5 dimineata!