Preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, este audiat, miercuri, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) într-un dosar de corupţie, potrivit unor surse judiciare.

Președintele Partidului Ecologist (PER), Dănuț Pop, a ajuns miercuri dimineața în fața procurorilor DNA. El este audiat într-un dosar în care ar fi suspectat de trafic de influență.

Anchetatorii nu au oferit momentan mai multe detalii despre ancheta care îl vizează pe liderul PER. Nici Dănuț Pop nu a făcut nicio declarație cu privire la citarea sa la DNA.

Potrivit surselor, politicianul ar fi solicitat de la o persoană o sumă de bani pentru a-și exercita influența asupra unui parlamentar, astfel încât acesta să-i ofere postul de consilier. La vila liderului PER ar fi avut loc și percheziții miercuri dimineața.

Dănuț Pop se află în fruntea Partidului Ecologist încă din 2007. Formațiunea nu a reușit să treacă pragul electoral la alegerile parlamentare din 2020.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentLiderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop: ”ONG-urile de mediu care blochează dezvoltarea României nu au legatura cu Partidul Ecologist Român!”
Articolul următorLiderul PER, Dănuț Pop, reținut de DNA! Ar fi primit 10.000 de euro pentru o angajare în cabinetul deputatului PSD Radu Cristescu