Comisarii de mediu au amendat cu 50.000 de lei Primăria oraşului Băicoi pentru depozitarea unor deşeuri pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi la câţiva metri de drumul naţional 1, în apropierea unei biserici.

Conform informaţiilor postate sâmbătă pe pagina de Facebook a Gărzii de Meidu Prahova, amenda de 50.000 de lei a fost aplicată vineri Primăriei Băicoi „pentru depozitările necontrolate de deşeuri regăsite în  localitate”.

„Astfel, în urma verificărilor efectuate de comisarii GNM CJ Prahova, pe raza localităţii Băicoi, au fost  constatate pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri păstraţi, depozitări necontrolate de deşeuri, preponderent din construcţii/demolări, deşeuri municipale amestecate, vegetale, deşeuri de ambalaje. (…) Pentru zona afectată de depozitările de deşeuri, s-au impus măsuri imediate de salubrizare şi luarea tuturor măsurilor de supraveghere pentru evitarea formării depozitării de deşeuri”, au transmis comisarii de mediu din Prahova.

Zona în care au fost aruncate deşeurile se află la câţiva metri de drumul naţional 1, în  spatele unei biserici.

Primăria Băicoi este a treia primărie din Prahova amendată de garda de mediu pentru aruncarea deşeurilor în alte locuri decât cele autorizate.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentLiderii statelor din G7 se angajează să continue programele de susţinere economică post-COVID
Articolul următorIa pastila SRS! Grindină cu rachete