Nicoleta Bălăjel, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria şi Consiliul Local al comunei Răuceşti, a obţinut numărul de voturi necesar pentru a accede în legislativul local alături de un alt coleg de partid.

”Spre surprinderea multora, dar nu şi a mea, Partidul Ecologist Român a intrat în viaţa politică a comunei Răuceşti. Cu doi consilieri. Rezultatul este mai mult decât satisfăcător. Felicit câștigătorii, dar mai ales pierzătorii, pentru că printre ei am întâlnit oameni de calitate cu care îmi doresc să ţin legătura, chiar să colaborăm în interesul comunităţii”,  a declarat Nicoleta Bălăjel.

Componenţa actuală a Consiliului Local Răuceşti după aceste alegeri locale arată astfel: PNL-7 consilieri, PSD-5 consilieri, PER-2 consilieri şi PMP-1 consilier.

În aceste condiții există o posibilitate ca Dumitru Bălăjel să piardă majoritatea în cazul coalitării tuturor celorlalte partide.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentAutoritatea Electorală Permanentă anunță că 30 septembrie este data limită pentru desemnarea reprezentanților în birourile electorale
Articolul următor“Legile Puterii” va fi moderată de către Alexandra Păcuraru. Prima ediție, luni, 5 octombrie