Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Serviciul Local de Colectare Satu Mare din cadrul Asociației Române pentru Reciclare RoRec organizează o nouă campanie de colectare și reciclare a aparatelor electrice vechi și uzate. 

Astfel, în perioada 1- 15 iunie sătmărenii pot solicita ridicarea deșeurilor electrice și electronice voluminoase apelând linia verde 0800.444.800. 

În data de 6 iunie, sătmărenii sunt așteptați cu aparatele electronice la cele patru puncte de colectare din municipiul Satu Mare:

  • Zona 14 Mai – Șcl. Gimnazială ”Vasile Lucaciu”
  • Piața Titulescu – lângă Școala Generală nr. 10 
  • Cartier Micro 14 – lângă Școala Generală ”Mircea Eliade”
  • Cartier Micro 17 – lângă Școala Gimnazială ”Ion Creangă”

Cei care doresc să renunțe le echipamentele electrice uzate și vechi pot consulta detalii și regulamentul campaniei pe site-ul www.colecteaza.ro. Campania este sprijinită de Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare prin Corpul Voluntarilor Ecologi. 

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentCJ Covasna, Harghita, Mureș și Brașov, petiție la Parlamentul European pentru soluționarea problemei urșilor
Articolul următor100% TU DECIZI! Marton Arpad, deputatul UDMR înfrățit în rele cu pesediștii. Alesul cuplat bine la banul public