Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat, în Rezervația Delta Dunării, peste 500 metri de plase de pescuit multifilament si au eliberat în apă două păstrugi.

Echipajul unei ambarcaţiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina a observat, în zona Golfului Musura din cadrul Rezervației Biosfera Delta Dunării, mai multe plase de pescuit tip multifilament.
Deoarece nu au fost identificate persoane implicate în această activitate infracţională, uneltele neautorizate la pescuit au fost scoase din apă, fiind astfel descoperite două exemplare de păstrugă, specia sturion, prinse în plase, transmit reprezentanții Gărzii de Coastă.
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că lungimea totală a setcilor este de 540 metri, iar cele două exemplare de peşte, au fost  eliberate mediului natural acvatic.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “pescuit cu unelte neautorizate ” și “pescuit al sturionilor pe teritoriul României,  din habitatele piscicole natural, fără respectarea prevederilor legale în vigoare”

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Cum scot serviciile incomozii din joc
Articolul următorDănuț Pop, PER: ”Vicepremierul Romaniei si ministrul Justitiei sunt sclavii SUA in Romania!”