Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila efectuează cercetări în privința unui bărbat care desfășura activități de pescuit comercial neautorizat.

În ziua de 11 februarie a.c., în jurul orei 10.30 poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Brăila, pe timpul desfăşurării unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au depistat pe brațul Măcin al fluviului Dunărea, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care desfășura activități de pescuit comercial neautorizat. Acesta folosea o barcă din tablă și o plasă de pescuit din fir textil.  

”În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial. Barca și plasa de pescuit, în valoare totală de 700 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor” a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Galaţi
Inspector de poliţie Mădălina Carp.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPădurar ucis în timpul unei acţiuni de braconaj cinegetic pe care ar fi organizat-o alături de alţi trei bărbaţi
Articolul următorPartidul Ecologist Român o pune la punct pe Ana Birchall: „Ea chiar crede ca reprezintă ceva in Justiția din România!?”