Garda de Mediu – Comisariatul Județean Prahova a amendat o fabrică de sticlă din Ploiești, în urma unui control în care a ieșit la iveală că acolo erau derulate și activități pentru care nu exista autorizație de mediu.
 
Sancțiunea a fost aplicată pentru depozitarea și concasarea deșeurilor de sticlă.

“O societate din Municipiul Ploiești a fost sancționată de către Garda de Mediu Prahova cu amendă în valoare de 60.000 lei în urma controlului efectuat la acesta. În cadrul controlului, comisarii de mediu au constatat că societatea, cu domeniul de activitate fabricarea articolelor de sticlă, desfășura la punctul de lucru activitatea de depozitare și concasare deșeuri din sticlă, fără deținerea autorizației de mediu. Astfel, pentru neregulile constatate, operatorul a fost sancționat în consecință, pentru continuarea activității fiind necesară intrarea în legalitate prin  obținerea actelor de reglementare”, au informat reprezentanții instituției.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentFabrică de sticlă din Ploiești, amendată cu 60.000 de lei de Garda de Mediu
Articolul următorStrigătul disperat al unui pensionar din Bacău aflat în scaun cu rotile: N-am cum să mă descurc. Să mărească pensia!