Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, îi critică dur pe USR-isti, intr-o postare pe pagina oficiala de facebook, mentionand ca ”dezvoltarea țării este pe mâna unor amatori- rezistenții hotarâsc viitorul României in baza a 7% din voturi”.

”Parlamentul European si Comisia Europeana, prin componenta lor politică de orientare ecologista, incurajează mentalul cetateanului si forțează liderii tarilor membre sa isi schimbe atitudinea privind propriile programe de investitii, prin alocarea a peste 50% din proiectele incluse in Planul National de Relansare si Rezilienta, ecologicului si digitalului!
Ministrul Ghinea, cu suportul europarlamentarilor Paslaru si Tudorache, incearca cu disperare sa convinga Comisia Europeana ca salvarea Romaniei vine de la salvatorii USR Plus, chiar daca in prezent s-a demonstrat ca si-au castigat pozitiile prin frauda electorala! Europa vrea Romania in marea familie a ecologistilor, nu a salvatorilor sau plusistilor! Mai trebuie sa vrea si Serviciile românesti si să inceteze să creeze in laboratoarele de specialitate embrioni de antiromanism care nu reprezinta spiritul si aspiratiile acestei nații!
Planul National de Relansare si Rezilienta prezentat de Portugalia contine circa 10.000 de pagini. Acelasi document sustinut de Romania este detaliat pe 140 de pagini! Observatiile primite de la Comisia Europeana sunt incluse intr-un document de 150 de pagini, mai multe decat ce au putut genera mintile savantilor USR-isto Plusisti!
Doar atât puteți prețioşilor?”, a scris Dănuț Pop pe facebook.
Articolul precedentMinistrul Mediului cere pedepse mai mari pentru faptele de ultraj împotriva pădurarilor. Tanczos Barna: Va duce la descurajarea actelor de agresiune asupra silvicultorilor
Articolul următorRealitatea de lângă tine – Daniela Constantin își crește singură cei 4 copii. Adolescență furată de sărăcie