Senatorul Şerban Nicolae, fost membru PSD, în prezent candidat din partea PER la alegerile generale din 6 decembrie, susţine că cei mai mulţi dintre cei care au anunţat că demisionează pentru a nu beneficia de pensiile speciale “nu au în cartea de muncă, afară de mandatele parlamentare, decât vreo 15, 20 de minute de vechime”, conform Agerpres.

“Politrucii zilei se întrec acum în renunţarea inutil-populistă la ‘pensiile speciale’. Persoane care mai au 15, 25 sau chiar 35 de ani până ar putea primi respectivele pensii au găsit momentul să facă anunţul marii lor generozităţi. Cu două săptămâni înainte de ziua alegerilor (o ciudată coincidenţă, fireşte) anunţă că renunţă la un drept pe care încă nu îl au. Câtă mărinimie! Din munca obţinută cu sudoarea frunţii lor ‘de două deş’te’ cedează ceea ce n-au. Cei mai mulţi nu au în cartea de muncă, afară de mandatele parlamentare, decât vreo 15, 20 de minute de vechime în muncă. Şi nici venituri din alte surse n-au…”, a scris Şerban Nicolae, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Lideri ai PSD, dar şi parlamentarii USR au anunţat că vor demisiona din Parlament înainte de finalizarea mandatului ca să nu mai beneficieze de pensiile speciale.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentExemplar extrem de rar, filmat în Caraș-Severin. Mistrețul alb, surprins în pădure
Articolul următorVIDEO VIRAL – Dan Barna reales la al 14-lea congres!