Președinta Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin, este candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța. 

„Am luat decizia de a intra în politică și de a candida la Primăria Constanţa din partea Partidului Ecologist  Român deoarece acum ştiu cu cine vreau să votez. PER are doctrina  în care mă regăsesc deplin, iar colegii mei din partid sunt  oameni serioşi, de cuvânt şi foarte determinaţi. Avem profil comun. Suntem luptători!  De ce doresc  să câştig  primăria oraşului meu, Constanţa?  Pentru dezvoltarea  în forţă a municipiului. Am lucrat timp de peste un deceniu cu toate administrațiile locale pe problematica turismului de pe litoral şi din Dobrogea. Ca atare, ştiu ce trebuie făcut pentru dezvoltarea economică şi administrativă, complexă a oraşului”, a declarat Corina Martin miercuri, citată de b1.ro.

Aceasta a lansat și o provocare contracandidaților săi: să prezinte ce au facut concret, în ultimii 15 ani, pentru Constanţa.

Dănuț Pop, liderul PER, s-a arătat convins că atât Corina Martin, cât și echipa județeană a partidului, vor avea succes: „Este vremea ca atât municipiul,  cât şi judeţul Constanţa să renască politic şi administrativ la adevaratul lor potenţial”.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 25. Cine mai vrea vaccinare
Articolul următorAutoritatea Electorală Permanentă a anunțat calendarul oficial al perioadei electorale pentru locale