Liderul Partidului Ecologist Român face un apel la memorie, atrâgând atenția românilor asupra ororilor Holocaustului. Dănuț Pop lansează un îndemn asupra importanței diversității, libera exprimare și toleranță.

”„A uita morții înseamnă a-i omorî a doua oară.” Elie Wiesel
17 milioane de oameni au fost uciși în Holocaust. Evrei, romi, persoane cu dizabilități, homosexuali, martorii lui Iehova, sârbi, polonezi, cetățeni sovietici, prizonieri de război sovietici, sloveni, republicani spanoli sau francmasoni, sunt oameni care au fost exterminați în Europa secolului XX. Oameni care au murit din cauza etniei, religiei, convingerilor politice sau orientării sexuale, considerați dușmani ai statului german nazist.
Valorile diversitătii etnice și religioase, libera exprimare, importanța solidarității și respectării drepturilor și libertătilor fundamentale sunt principii de bază pentru care luptăm!
Să nu uităm ororile trecutului și cum discriminarea și abuzurile au generat asemenea nenorociri care au marcat întreaga omenire”, a postat Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentGelu Vișan, acuzații fără precedent la adresa unui fost ministru al Transporturilor. Șpăgi astronomice, negociate direct, ca la piață
Articolul următorPartidul Ecologist Român, Filiala Gorj, amplu protest în Targu Jiu împotriva politicii OMV