Deputatul PSD Liviu Plesoianu tine sa il anunte pe Marcel Ciolacu ca va face echipa cu Serban Nicolae pe listele PER pentru a-i „administra o lectie usturatoare” la alegeri sefului PSD. El l-a catalogat drept „sluga” pe Ciolacu pentru ca a reactionat la cele spuse de ambasadorul SUA la adresa PSD.

„Am plecat din PSD impreuna cu Serban Nicolae tocmai pentru ca tu si celelalte drone din jurul tau ati facut praf demnitatea acestui partid si a oamenilor care l-au votat! Da, Ciolacule, voi candida in tandem cu Serban Nicolae, din partea PER (el la Senat, eu la Camera Deputatilor)! Iar toti romanii cu coloana vertebrala perpendiculara pe sol va vor administra, tie si celorlalte slugi si drone cocotate in varful PSD, cea mai usturatoare lectie!

Vai de capul tau, Ciolacule! Continui sa apar eu, din afara, partidul pe care cica il conduci tu… Un cuvintel n-ai scos in fata tuturor zoaielor aruncate de acel pseudoambasador in capul votantilor! Ce fel de ‘lider’ esti tu, degraba tremuratorule!?”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Cei care au participat si au ajutat la privarea poporului roman de statul de drept si care s-au pretat la fapte de coruptie nu vor avea sprijinul Statelor Unite ale Americii, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman.

Diplomatul a participat joi la conferinta anuala „Provocari globale in domeniul securitatii cibernetice”, organizata de CERT-RO.

El a vorbit, in discursul sau, publicat pe site-ul misiunii diplomatice, despre importanta statului de drept si despre situatia din Romania.

„‘Incredere’ este un cuvant important! Aplicarea principiului statului de drept este esentiala pentru libertate si democratie! Ca sa restauram respectarea principiului statului de drept nu putem regresa de pe calea progreselor pe care le-a facut Romania in ultimul an! Coruptia din guvernul anterior, care s-a concretizat in relaxarea legilor justitiei doar pentru a-i ajuta pe fostul lider PSD Liviu Dragnea si pe altii sa evite pedeapsa cu inchisoarea, nu va fi acceptata! Cei care au participat si au ajutat la privarea poporului roman de statul de drept si care s-au pretat la fapte de coruptie nu vor avea sprijinul nostru!„, a punctat ambasadorul, citat de Agerpres.

El a apreciat ca „numeroasele progrese facute de Guvernul Orban in ultimul an ar putea fi subminate cu usurinta”.

„Aplicarea principiului statului de drept este esentiala si are prioritate in toate initiativele noastre comune; nimeni sa nu uite acest lucru! Multe persoane din afara, si, din pacate, cateva din interior, continua sa incerce sa submineze democratia si libertatea Romaniei, precum si progresele realizate de poporul roman. Nu vom consimti niciodata la asa ceva!”, a evidentiat Zuckerman.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentDepozitele de lemne din Carei verificate de Garda Forestieră
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 95. Cum nu-i mai satură Dumnezeu pe unii de bani