Ecologistul Dănuț Pop, fost președinte al Partidului Ecologist Român, ia atitudine față de derapajul impardonabil al IPS Teodosie.

Biserica nu are voie sa facă politică
Participarea lui IPS Teodosie la o ședință politică nu doar că încalcă statutul BOR dar confirmă încă o dată cum a ajuns AUR în Parlament, cu acel procent minune, crescut ca în basme, într-o o lună! Practic, această latură rebelă a BOR, a început să activeze pe faţă politic. Biserica și preoții, în general, ar trebui să promoveze credința nu politica!
Mai mult, Partidul Republican nu este aliatul AUR, este remorca AUR. Ei colectează candidaţi pentru partidul lui Simion, întrucât multora le este rușine să se asocieze direct cu cei de la AUR și atunci vor candida ca și cum ar fi de la alt partid, printr-o alianță.
Mare strategie s-a creat din nou în jurul AUR, după cum se vede, daca IPS Teodosie, copilul rebel al Bisericii a participat în văzul tuturor, la sedința lor.
Mă mir cum de nu a participat și cineva din Servicii, ca să fie formula completă.
Este un motiv de alerta pentru iubitorii de democrație și Dumnezeu! Păcat însă că bieții români sunt focusați pe multele probleme și nenorociri pe care le au și nu analizează atent sau deloc ce se întâmplă pe scena politică, lăsându-se manipulaţi.
Ar plânge și ar protesta dacă ar ști!”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentMinistrul Mediului spune că există un interes crescut pentru Casa Verde Fotovoltaice. Câte dosare au fost atribuite instalatorilor în doar 4 ore
Articolul următorIntâlnire crucială la București. Zeci de lideri europeni, discuții cu Iohannis și Ciolacu, pe fondul tensiunilor create de incidentul cu dronele rusești căzute în România