Emanoil Savin este semnatar al unui număr de 99 de inițiative legislative. S-a luptat pentru completarea Legii 51/2006, a serviciilor comunitare de utilităţi publice, este semnatar al propunerii legislative pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015, privind Codul Fiscal şi Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cât și susținătorul inițiativei parlamentare pentru majorarea alocației pentru copii, informează ziarulprahova.ro.

”Dacă vreun parlamentar prahovean a fost mai aproape de sport, în general, mă înclin în fața lui, deși, sincer, chiar mi-aș fi dorit ca și alți colegi să ajute sportul tot timpul, nu doar în poze când se apropie campania. Eu sunt mândru să susțin identitatea sportivă a județului Prahova. Din partea Partidului Ecologist Român, îmi voi continua activitatea parlamentară în sprijinul unei Românii curate și sănătoase!”, a precizat Emanoil Savin.
Ștampila de vot se poate aplica pentru Partidului Ecologist Român pe buletinele de vot pentru Camera Deputaților la poziția 12, simbol electoral ”Bradul”. În cultura populară Bradul este perceput ca fiind arborele vieții, vertical și mereu veşnic, simbol al civilizaţiei noastre și reprezentativ pentru lumea creştină.
Pentru toţi cei care simt că ecologia este o condiție a existenței noastre în viitor, pentru cei care vor o Românie verde și curată, PER și-a asumat și rolul de militant pentru o agricultură cât mai sănătoasă și va lupta pentru
revizuirea legii care permite vânzarea terenurilor către cetățeni străini, în așa fel încât pământul României să nu mai fie înstrăinat și în același timp să fie și folosit eficient.
Ștampila de vot se poate aplica pentru Partidului Ecologist Român pe buletinele de vot pentru Senatul României la poziția 11.
Acum, în pragul unor noi alegeri parlamentare ce vor determina drumul ţării noastre în viitorii patru ani, politicienii se adaptează unor schimbări cotidiene de bun augur, insuflând încredere electoratului, ceea ce dovedeşte maturitate şi responsabilitate pentru opţiunile politice!
Nume sonore ca: Dan Ioan Ioniță, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Nicolae Avram, Cătălin Rădulescu, Cătălin Ivan, Sorin Bota, Bogdan Stanoevici și Emanoil Savin au îmbrățișat viziunea și obiectivele Partidului Ecologist Român.
În mandatul 2021 – 2024, Partidul Ecologist Român va urma o strategie care vizează toate palierele esențiale – mediu, infrastructură, agricultură, economie, educație, sănătate, cu o perioadă lungă de aplicabilitate.
În Prahova, Partidul Ecologist Român şi-a asumat și rolul de militant pentru:
– Domeniul Sănătate: * Testarea gratuită pentru COVID-19, * Creșterea numărului locurilor de muncă în domeniul Sănătății în orașele mici și în mediul rural.
– Domeniul Învățământ: * Corelarea planului de învățământ cu nevoile economiei românești; * Redeschiderea școlilor tehnice postliceale și extinderea școlilor profesionale; * Masă caldă pentru elevii claselor 0 – VIII; * Programul mierea în școli * Introducerea manualelor digitale – Proiect de lege al parlamentarilor Partidului Ecologist Român, aflat deja în Parlament.
– Domeniul Agricultură: * Încurajarea agriculturii bio care să asigure alimente sănătoase populației, * Susținerea proiectului de modificare a apiculturii care prevede protejarea albinelor și încurajarea apiculturii, * Investiții și modernizări pentru sistemul antigrindină prahovean.
– Domeniul Turism: * Punerea în valoare a produselor tradiționale românești, a datinilor și obiceiurilor străbune, * Promovarea județului Prahova ca principală destinație ECOturistică din Europa, * Dezvoltarea agrementului în zona montană și în staţiunile turistice, prin parteneriate comunitate locală – administraţie centrală – investitor privat.
– Domeniul Economie, Mediu de afaceri: * Stimularea consumului intern prin reducerea TVA, * Acordarea de stimulente fiscale pentru încadrarea de personal având statutul de șomeri, persoane tinere cu vârsta sub 25 de ani sau cu vârsta peste 55 de ani, * Eliminarea birocrației pentru montarea panourilor fotovoltaice în gospodării și extinderea programului pentru societățile comerciale; * Finanțare din fonduri europene pentru investițiile care valorifică materialele reciclabile.
– Domeniul Energie: * Încurajarea reabilitării, modernizării sau înlocuirii instalaţiilor existente, pentru creşterea eficienţei şi reducerea impactului asupra mediului, *Stimularea investiţiilor din domeniul protecţiei mediului, în sectorul producerii energiei electrice din combustibili convenționali, * Încurajarea culturilor pentru producţia de biocombustibili.
– Domeniul Tineret și Sport: *Scutirea de taxe și impozite aferente salariilor pentru tinerii de până în 25 de ani, scutire aplicabilă atât angajatului cât și angajatorului, * Program naţional de ECO-tabere pentru elevi, * Stimularea fiscală a companiilor private care finanțează sau sponsorizează asociațiile sportive de masă/performanță.
– Domeniul Mediu: * Reducerea cu 50% a exploatărilor forestiere, * Apa înseamnă viață! – Asigurarea unui management durabil al apelor, * Reducerea folosirii materialelor din plastic: Fără peturi în apă! Natura cu plastic creează oameni din plastic!

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentAEP anunță că aproape 70.000 de buletine de vot au fost tipărite pentru votul prin corespondenţă
Articolul următorVINERI la ora 18:00, Spovedania lui Rizea: Acoperiții din presă. Jurnaliștii care stăteau la masă cu șmecherii de la Monaco