Partidul Ecologist Român (PER), filiala Sibiu, își dezvăluie candidaturile pentru Consiliul Județean Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu. Gligor Ioan va candida pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Sibiu, în timp ce Zară Ioan-Ștefan își va prezenta candidatura pentru funcția de Primar al Primăriei Municipiului Sibiu.

PER Sibiu afirmă că prin participarea cu liste complete de consilieri locali și județeni în peste 75% din Unitățile Administrativ Teritoriale ale Județului Sibiu, cu organizații constituite, sibienii vor avea ocazia să voteze pentru oameni pregătiți, care vor servi comunitatea cu onestitate și vor căuta soluții eficiente pentru a reduce marginalizarea cetățenilor. De asemenea, se dorește redarea demnității acestora și eliminarea indiferenței față de nevoile reale ale locuitorilor.

Partidul promite să asigure ca fiecare sibian să aibă un cuvânt de spus în procesul decizional la nivel local. Astfel, se va lucra pentru a încuraja participarea cetățenilor în îmbunătățirea calității vieții individuale și pentru a apăra dreptul fiecăruia la autodeterminare.

Despre cei doi candidați, Gligor Ioan este un doctor în științe militare, cu un master în Schimbări Climatice și Siguranță Alimentară la U.S.A.M.V. Cluj Napoca. În timp ce Zară Ioan-Ștefan este jurist și licențiat în științe economice, fiind și inginer și profesor de mecanică în prezent.

Candidaturile acestora reprezintă un angajament către un mandat de transparență, competență și implicare în problemele comunității locale. PER Sibiu își propune să ofere sibienilor o alternativă progresistă și responsabilă în alegerile locale, bazată pe valorile ecologiste și pe preocuparea pentru bunăstarea și drepturile fiecărui cetățean.

Ioan Stefan Zara a candidat independent la Primaria Sibiu în 2020.
 
 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentBiroul Electoral Central: 15 partide sau alianţe electorale şi şapte independenţi şi-au înregistrat candidaturile pentru alegerile europarlamentare
Articolul următorAna Maria Păcuraru: Ce se află, de fapt, în spatele scandalului de la Spitalul Pantelimon, din Capitală