Partidul Ecologist Român (PER) cere premierului și guvernanților să conducă și să aibă un comportament adecvat unor oameni de stat capabili sa țină țara în frâu. Astăzi, spun ecologiștii, cu un an înainte de alegeri și cu război la graniță, domenii strategice ale României sunt scăpate de sub control.

” După multele nenorociri întâmplate în România, sperăm să fie clar pentru toți că guvernanții noștri NU CONDUC, ei reacționează…târziu, doar verbal și atât! În rest, Dumnezeu să ne păzească!

Deși nu ne place să generalizăm, este foarte greu să spunem un minister sau domeniu care funcționează normal și asta pentru că ceea ce funcționează în România sunt șpaga și corupția, circuitul rubedeniilor prin ministere si agenții,  studiile de fezabilitate și contractele de consultanță! Avem în față un stat eșuat dar și pe cei care pozează în iubitori de țară- guvernanți, legiuitori și justițiari, adică expresia celor trei puteri, în toată splendoarea degradării și a căpușării instituționale!

Cu mai puțin de un an înainte de alegeri, românii sunt atât de dezamăgiți de   mercenerii ăștia politici că vor fi mânați la vot de ură și răzbunare!

România a ajuns într-un punct mai mult decât haotic:  dezorganizare, lipsa responsabilității, decidenți analfabeți funcțional, clasă politică interesată de câștiguri proprii, care și aceasta se degradează de la o sesiune de alegeri la alta.

Nu mai este nimeni interesat de bunăstarea românilor iar premierul și guvernanții, în frunte cu președintele turist, se întrec în declarații ridicole la TV!

Sunteți atât de slabi încât nici să mințit nu știți, pentru că vă dau subalternii de gol! Sunteți o rușine!”, au declarat cei de la PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentDrone căzute în România. Jens Stoltenberg: „Nu există niciun indiciu al intenţiei de a lovi NATO”
Articolul următorMăsurile de austeritate, decise în Coaliție – Ce taxe și impozite se pregătesc