Instituția este condusă din anul 2015 de Viorel Ionel Glăman, susținut în funcție de PSD și menținut de liberali.

Potrivit g4media, acesta s-a făcut remarcat pe Facebook cu mai multe fotografii în care apare la bustul gol în fața unei mese pline cu sticle de băutură, călărind porcul tăiat de Crăciun, sau într-o postare care conține un limbaj vulgar. Jurnaliștii de la g4media l-au contactat anul trecut pentru a comenta aceste fotografii, iar răspunsul primit la acea vreme a fost unul cât se poate de scurt: “E pagina mea privată și fac ce vreau cu ea. Aceea nu e postarea mea. E o discuție care nu îi văd rostul”. Ulterior, Viorel Glăman și-a șters toate postările controversate. 

În tot acest timp, autoritățile nu știu nici acum care e cauza precisă a poluării masive de ieri dimineață, din București, despre care ministrul Mediului, Costel Alexe, recunoaște că a aflat de pe Facebook. Mai mult decât atât, desi Garda de Mediu București este instituția care ar trebui să controleze respectarea legislației de mediu, aceasta nu a dat anul trecut nicio amendă.

Articolul precedentMotivul poluării din Capitală. Descinderi în forță, în această dimineață, la mai multe persoane
Articolul următorDe săptămâna viitoare începe o amplă campanie de plantare arbori în localitățile din vecinătatea Sucevei