Ca Prim-vicepreședinte, constănțeanul Daniel Moraru se alătură personalităţilor nou- venite în Partidul Ecologist Român.

Omul de afaceri constănțean, Daniel Moraru este masterand in “Studii Europene de Administratie Publica”, si a urmat cursuri postuniversitare in “Managementul Infrastructurilor Critice“ si “Managementul Portuar si Securitatea Maritima a Romaniei” in cadrul Academiei Navale ,,Mircea Cel Batrân”- Centrul de Strategii Avansate si “Securitate Internationala” la Ministerul Afacerilor Externe- Institutul Diplomatic Roman, București.

Din 2012 până în prezent, Daniel Moraru este Project Manager al OLTENIA GREEN ENERGY SRL – parc fotovoltaic – 49 MW iar din 2016, este si administratorul BLACK WATERS SA, firma de activități conexe transporturilor pe apă “Pilotaj nave maritime”. Din 2010 până în prezent, Moraru este administrator unic al MIDIA INTERNATIONAL SA – Operator portuar.

Articolul precedentINTERVIU Liviu Dragnea, Episodul 4. Lupta pentru putere din PSD. Informații din dosare și legătura cu statul paralel
Articolul următor100% TU DECIZI! Kelemen Hunor, parlamentarul-poet cu 4 case. Șeful UDMR nu vede statul de drept